Ha szereti a finom, házias ételeket, de nincs ideje vagy kedve főzni, akkor válassza a Szakácsműhelyt!

 

 

A Törökbálinton található Szakácsműhely helyben készíti el az ételeket, melyeket aztán gyorsan és biztonságosan juttatnak el Önhöz

 

 

A Szakácsműhely étlapján mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen szó levesekről, főzelékekről, egytálételekről, frissen sültekről vagy édességekről. Ételeik hagyományos és reform konyhát ötvözik, így garantálják, hogy az ételek nemcsak finomak, de egészségesek is legyenek.

Természetesen nem feledkezik meg vegetáriánus vendégeikről sem a Szakácsműhely, akik számára is kínálunak ízletes fogásokat. Emellett napi menüikkel is kedveskednek Önnek, melyeket igen kedvező áron rendelhet meg.

A Szakácsműhely étlapján mindenki megtalálja a kedvére valót

A Szakácsműhely lelkes csapata mindent megtesz azért, hogy az ételeik kifogástalan minőségűek legyenek, és az Ön asztalára kerüljenek. Legyen az otthon, munkahely vagy iskola, a Szakácsműhely mindenhová elviszi a rendelését, ha a szállítási területükön belül van.

Szállítási területük Törökbálint és vonzáskörzete, beleértve Diósd, Érd, Budaörs, Biatorbágy egy része, Budakalász, valamint Budapest egyes kerületei.

Heti rendelés: futárnál vagy telefonon a tárgy hetet megelőző hét csütörtök 12 óráig, online szombat éjfélig

Tárgyhéten másnapra nem, csak az azt követő szállítási napra tudunk rendelést és lemondást fogadni:

Hétfőre – telefonon vagy futárnál, előzőhét csütörtök 12 óra, online szombat éjfél

Keddre – telefonon vagy futárnál, előzőhét péntek 12 óra, online vasárnap éjfél

Szerdára – telefonon vagy futárnál, hétfő 12 óra, online hétfő éjfél

Csütörtökre – telefonon vagy futárnál, kedd 12 óra, online kedd éjfél

Péntekre – telefonon vagy futárnál, szerda 12 óra, online szerda éjfél

Ne habozzon, rendeljen a Szakácsműhely online felületén (www.szakacsmuhely.hu/etlapok), és élvezze a házias ízeket és a házhozszállítás kényelmét!