A sminktetoválóknál a leggyakrabban feltett kérdés, hogy okoz-e fájdalmat

Jóni Renátát kérdeztük, mit ajánl és használ az olyan kozmetikai kezeléseknél, ami fájdalmat okozhat

A Mesonumb egy helyileg használható csodaszer! Ez egy helyi érzéstelenítő gél. Használható tartós smink eljárásokhoz, lézeres kezelésekhez, és egyéb kozmetikai kezelésekhez is egyaránt.

Ajánlom pl; a sminktetoválóknak is. A sértetlen bőrfelületen a kozmetikai beavatkozás előtt a Mesonumb topikális gél használatával szinte teljesen fájdalommentesen kezelhetjük a kezelendő területet.

Használat előtt alaposan tisztítsd meg a kezelt területet.

Vigyél fel a Mesonumb termékből egy vékony vagy közepes réteget a bőrre, és masszírozd a bőrbe 3 percig. Ezt követően letakarhatod fóliával, és a Mesonumb krémet 20 percig a bőrön kell hagynod. Használj kesztyűt, ellenkező esetben az alkalmazás után azonnal moss kezet.

Jóni Renátát kérdeztük, mit ajánl és használ az olyan kozmetikai kezeléseknél, ami fájdalmat okozhat

Fontos információk a Mesonumb-ról :

– Kerüld a szembe jutást;

– Ne hordj fel 15 cm-nél nagyobb területre;

– Ne használd, ha a vásárló terhes vagy szoptat;

– Ha ajakterápiás kezelésre használod, ne használd kollagenázzal és foszfatidilkolinnal;

– Használata nem megengedett, ha a vendég allergiás az összetevőkre. 

Az egyik leggyakoribb kérdés: Fáj a sminktetoválás?

Sminktetoválás készíttetésén gondolkodsz, de félelmeid vannak ezzel kapcsolatban? Válassz olyan kozmetikát vagy szépségszalont, ahol Mesonumb terméket használnak a kezelés elött!

Fáj a sminktetoválás, és mégis milyen lesz a végeredmény?

A fájdalomküszöb mindenkinél más és más, de szeretnélek megnyugtatni: semmiképp sem kell attól tartanod, hogy a sminktetoválás fájdalmas lesz. Amennyiben ellátogatsz hozzám Hodászra, én a sminktetoválás elött (is) ezt az érzéstelenítő krémet használom!

Mennyire fájnak az egyes sminktetoválások, és mivel tudok én hozzájárulni a fájdalommentes sminktetováláshoz?

Mennyire fájnak az egyes sminktetoválások, és mivel tudok én hozzájárulni a fájdalommentes sminktetováláshoz?

Fáj a sminktetoválás Mesonumb gél használata nélkül?

Rengetegen kérdezik tőlem, hogy mennyire fáj a sminktetoválás. Ez az a kérdés, amire mindenki kíváncsi, hiszen a legtöbben ettől félnek a legjobban.

Korábban lehet, hogy fájdalommal járt egy-egy sminktetoválás elkészítése, azonban azóta nagyot fordult a világ. Ma már szinte teljes mértékben fájdalommentes a tetoválás! Van, aki végül meg is lepődik, hogy szinte semmit nem érzett a tetoválásból. Persze ez nem mindenkire jellemző, de a legtöbbször sokkal rosszabbra számítanak, mint amilyen az valójában.

Szemöldöktetoválás

Talán a szemöldöktetoválás számít a legkevésbé fájdalmas sminktetoválásnak. Sokan még a szemöldökszedést is fájdalmasabbnak találják, mint a sminktetoválást.

Szemhéjtetoválás

Ezt a területet is rendkívül jól lehet érzésteleníteni a Mesonumb termékkel, ráadásul itt sokszor nem is a tetoválás jár kisebb fájdalommal, hanem a törölgetés. A tetoválás csukott szemmel történik, így teljesen biztonságos.

Szájtetoválás

Sminktetoválás készítése során feltehetőleg a száj a legkellemetlenebb terület. Eleinte járhat egy kis kellemetlenséggel, de ez utána elmúlik, és az érzéstelenítés egyre hatékonyabbá válik.

Fájdalommentes, kiváló minőségű sminktetoválást szeretnél készíttetni? Keresd fel Jóni Renátát ide kattintva>>>https://www.facebook.com/jonirenataszepsegszalon